Skip to content

Allt bra händer i slutet, som ett ökat stöd för Fi och egna foldrar

2 september, 2010

Det känns bara bättre och bättre i valrörelsen. För varje dag blir det fler personer som kommer rösta på Fi, fler som genomskådar blockpolitikens retorik och ser den för den återvändsgränd den är.

Idag hände något som jag blir extra glad av. Mina personvalsfoldrar är klara, layout-signerade Kampanjgenralen Johanna Hedberg har vi satsat på en mer ideologisk folder med lite mindre sakfrågor för att få fokus på den riktiga frågan: det feministiska perspektivet! Snyggast blir de om man skriver ut dem på grönt papper men det går bra med vanligt papper också.

Eftersom vi inte har pengar i Fi för att sponsra personvalskampanjer så lägger jag alla pengar själv. Därför lägger vi även upp filen för foldern så ni själva kan skriva ut och sprida! DIY helt enkelt! Sprid!

Ladda ner PDF:en här: Tiarafeministen till riksdagen folder 

Med anledning av detta byter även sidan Team Tiara namn till Team Tiara/kampanjmaterial. Där kan ni ladda ned foldern, bilder för att göra egna knappar och annat som kanske dyker upp efter hand! Därmed kan du lättare vara distansmedlem i teamet. Jag behöver stöd i hela landet.

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 2 september, 2010 9:38 e m

    Va’ fina grejer!! Bra bild på dig också!! Och såå himla smart att man kan printa ut egna foldrar!! Är det du som har tänkt till nu igen, Linnéa?!? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: